Om BæredygtigHjem

BæredygtigHjem er en webshop for dig som gerne vil have et mere bæredygtigt hjem. Hos BæredygtigHjem forhandler vi bæredygtige produkter til hjemmet, således du kan være med til at mindske mængden af skadelig plastik i naturen og samtidigt holde din og din families kroppe fri for skadelig kemi og mikroplastik.

BæredygtigHjem startede i 2019, da jeg altid har haft en interesse for naturen og gerne vil hjælpe folk til en mere bæredygtig livsstil, således vi i fællesskab kan mindske mængden af plastik i havene, samt naturen. 

Med BæredygtigHjem vil jeg gerne være med til at vise den danske befolkning at det ikke nødvendigvis skal være kompliceret eller dyrt at have en mere bæredygtig livsstil. Der er mange områder i hjemmet hvor man vil kunne skifte til bæredygtige alternativer uden nogen stor omvæltning i hjemmet – og netop det vil vi hos BæredygtigHjem gerne være med til at fortælle.

Min filosofi er at det okay ikke at leve 100% bæredygtigt – hvilket også er de færrest der gør. Selvfølgelig er det bedst at leve så bæredygtigt som muligt, ingen tvivl om det. Problemet er dog at der kan være personlige interesser eller personlige forhold som ikke gør det muligt. Derfor mener jeg at det er okay ikke at leve 100% bæredygtigt, da jeg mener at man med små skridt sagtens kan komme langt. Om små skridt for dig betyder køb af en bambus tandbørste, genanvendelige sugerrør af stål eller noget større er underordnet, jeg vil stå klar til at hjælpe og guide dig. 

BæredygtigHjem drives ene og alene af mig selv og jeg varetager derfor alt fra Indkøb, Ordrehåndtering, regnskab og kundeservice. Dette gør jeg fordi jeg finder det spændende og sjovt, men også for at jeg på den måde bedre kan skabe en forbindelse til mine kunder og sørge for at holde priserne nede på et niveau, hvor alle kan være med. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til shoppen. Du kan skrive til mig på Daniel@baeredygtighjem.dk