Pakning og Levering

Pakning 

Uanset hvor miljøvenlig man pakker, kan man ikke kom uden om den kendsgerning at emballage ikke er det bedste for vores natur.

Derfor gør vi hos BæredygtigHjem vores bedste for at minimere mængden af emballage. Dette gøres eksempelvis ved at genbruge de papkasser vi modtager ved bestilte varer. 

Har vi ikke brugte papkasser til rådighed eller har de ikke de rigtige mål, anvender vi kun papkasser som er FSC certificeret og dermed er sikker på at der er anvendt genbrugspap til fremstilling.

BæredygtigHjem er også medlem af MiljøvenligPakning og vi gør vores bedste for at følge deres råd omkring hvordan pakning kan gøres mere bæredygtigt og skade miljøet mindre. 
 MiljøvenligPakning Bagde

Pakkefyld

Som pakkefyld anvendes der BIO kassefyld, som er lavet majsgranulat og derfor er helt uden plastik og kemikalier.

BIO kassefyld er 100% bionedbrydeligt og kan derfor opløses i vand på få minutter, hvor man eventuelt kan anvende det som gødning til sine planter

Levering 

Hos BæredygtigHjem lagerfører vi alle vores varer og derfor bestræber vi os på at afsende dine varer 1-2 hverdage efter bestilling. Til levering anvendes DAO og alle varer afsendes derfor fra DAO-pakkeshops.

Den forventede leveringstid er 2-5 hverdage, og prisen af fragten afhænger af ordrevægten, som kan ses i tabellen

Levering til Pakkeshop

Pris

Pakkestørrelse (maks)

0-1 kg

32 kr

50x30x30

1-5 kg

39 kr

50x30x30

5-10 kg

49 kr

50x30x30

Hjemmelevering

 

 

0-1 kg

35 kr

33x23x6

1-2 kg

41 kr

33x23x6


Der vil derudover være gratis levering i Viborg, uanset ordrestørrelse.